Silestone composiet voelt als natuursteen, oogt als natuursteen en ís eigenlijk ook natuursteen. Maar dan wel gemaakt met hulp van de mens. Natuursteen Stefano is officieel dealer van Silestone. We laten u graag kennis maken met dit unieke materiaal voor bijvoorbeeld keukenbladen en wasbakken.

 


Kleuren

    Onderhoud


Is Silestone composiet een natuurproduct?

Het antwoord is ja en nee. Silestone composiet bestaat tot 93% uit natuurlijk kwarts. Dit wordt gemengd met onder meer polyesterhars en onder extreme druk samengeperst. Het resultaat heeft eigenschappen die lijken op die van natuursteen. Bovendien biedt kwarts een antibacteriële bescherming en dus maximale hygiëne. Het is een ideaal oppervlak voor keukens, badkamers, vloeren en wanden. De laatste jaren is Silestone composiet dan ook met een enorme opmars bezig.

Verkrijgbaar in unieke kleuren

Kwarts is van nature kleurloos of wit. Daardoor is Silestone composiet in een smetteloos witte kleur te verkrijgen. Door toevoeging van pigmenten kan Silestone in elke kleur worden geleverd. Er kunnen zelfs stukjes spiegel of metaal worden toegevoegd voor een modern effect. Er zijn daarnaast ook varianten die nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden zijn.

 

Wanneer kiest u Silestone composiet?

  • Als u heel specifieke wensen heeft voor een kleur of motief
  • Als u hoge waarde hecht aan hygiëne
  • Wanneer uw ondergrond een enigszins flexibele steensoort vereist

 

Wanneer kiest u ‘gewoon’ natuursteen?

Het karakteristieke aan natuursteen is dat elke steen, elke tegel, elk blad uniek is. Marmer, hardsteen, leisteen en graniet zijn echt natuurproducten met een historie van miljoenen jaren. Dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Natuursteen kan meer karakter geven aan een interieur of gebouw. Wie daar van houdt, adviseren wij te kiezen voor natuursteen.

 

We laten u graag de mogelijkheden zien

Natuursteen Stefano is officieel leverancier van Silstone composiet. We zijn persoonlijk bij de Spaanse Silstone-fabriek geweest, waar we het unieke procedé met eigen ogen konden bekijken. Door onze ervaring en kennis kunnen we u deskundig adviseren over de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave doen. Kom hiervoor langs in onze showroom of bel voor een afspraak bij u thuis.

 

 


GARANTIE VAN 10 JAAR OP SILESTONE KWARTSOPPERVLAKKEN