Een natuurstenen trap geeft uw hal enorm veel allure. Natuurlijk kan de trap volledig uit natuursteen bestaan, maar ook een combinatie met metaal, hout of zelfs beton levert verrassend mooie resultaten op. Natuursteen Stefano denkt  met u mee over de trap die precies aansluit op uw wensen en stijl.

scala serenatrap trap2 trap

De slijtvaste blikvanger in uw hal

Natuursteen trappen zijn duurzaam en slijtvast. Een groot voordeel van natuursteen is dan ook dat het bestand is tegen intensief gebruik. Niet voor niets vindt u natuurstenen trappen vaak in musea, overheidsgebouwen en scholen. Maar ook in een woonhuis is een natuursteen trap bijzonder mooi en praktisch.

 

Ontdek de voordelen van een natuursteen trap

  • Stijlvol en duurzaam
  • Makkelijk schoon te maken
  • Waterbestendig
  • In veel soorten en kleuren

 

Wilt u stijlvol strak of robuust?

Een natuursteen trap is in vele vormen realiseerbaar. Denk hierbij aan het bekleden van een betontrap, treden geplaatst op stalen liggers of zelfs treden die aan een zijde in de wand verwerkt zijn en verder vrij liggen. U vindt altijd een trap die precies past bij uw stijl en eisen.

 

De vloer en wanden in dezelfde natuursteen

Een natuurstenen trap kan gemaakt worden van bijvoorbeeld hardsteen, graniet, marmer en leisteen. We kunnen u deskundig adviseren over de mogelijkheden en kenmerken van de diverse soorten. Omdat wij natuursteen zelf importeren en bewerken kunnen we bijvoorbeeld ook de vloer, wanden en vensterbanken in dezelfde steensoort leggen, waardoor het één perfect geheel wordt.

 

Daarom kiest u voor Natuursteen Stefano

Een trap is per definitie maatwerk. Natuursteen Stefano heeft een eigen werkplaats waar we de trap volledig voor u op maat kunnen maken. Ook kunnen we zorgen voor metalen strips of een antislip-strook voor extra veiligheid. We zijn dus volledig vrij in het uitvoeren van uw wensen en ideeën. We ontzorgen u volledig, van het advies, het inmeten, de plaatsing tot en met een persoonlijk onderhoudsadvies.