Sfeermaker in huis

Een schouw of haard van marmer, graniet of een andere steensoort is een echte sfeermaker in huis.  Natuursteen Stefano maakt voor u een schouw of haard op maat, precies volgens uw wensen.

 

20140122_184445haard120140117_112204haard

 

 

 

Van klassiek tot modern: een haard of schouw op maat

Haarden en schouwen van natuursteen waren vroeger standaard in grote huizen. Logisch: ze zijn een sierraad voor het interieur. Ook nu nog. Want naast een klassieke vorm maken we ook moderne haarden en schouwen. Bij ons is elke haard maatwerk en wordt speciaal voor u met de hand gemaakt, precies volgens uw wensen.

 

Ontdek de voordelen van een natuursteen haard of schouw

  • Een blikvanger in uw interieur
  • Voor een luxueuze uitstraling
  • Verspreidt de warmte beter
  • Houdt warmte vast
  • Altijd maatwerk

 

 

Luxe die toch heel betaalbaar is

Wij kunnen u precies vertellen welke steensoorten geschikt zijn voor een haard of schouw. We komen vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies en om ter plekke met u na te denken over het ontwerp voor uw natuursteen schouw of haard.

 

Daarom kiest u voor Natuursteen Stefano

Bij Natuursteen Stefano kunt u rekenen op maatwerk en een deskundig advies. We ontzorgen u van begin tot het eind. We meten aan het begin alles exact op en zorgen er ook voor dat de haard of schouw geplaatst wordt. Daarbij geven we een goed advies over hoe u de schouw of haard in topconditie houdt.