Is de keuken het kloppend hart van uw huis?

Dan wilt u een plek waar u lekker uw gang kunt gaan. De ondergrond moet tegen een stootje kunnen, een hete pan op het blad moet niet direct schade opleveren en u wilt snel kunnen schoonmaken. Daarom is een keukenblad van natuursteen zo ideaal.

sarlankeuken6bianco-riverzimbabwe1zeus 1

 

Natuursteen in de keuken: mooi en praktisch

Natuursteen is namelijk enorm praktisch als keukenblad. Het is slijtvast, waterdicht en kan goed tegen plotselinge temperatuurverschillen. Bovendien is er altijd een steensoort die past bij uw smaak en stijl. Kies bijvoorbeeld voor stoer hardsteen, stijlvol graniet of voor superstrak Silestone composiet. De kleur is nooit het probleem: de keuze is enorm groot.

IMG-20160426-WA0006silestoneSilestone-by-Cosentino-Integrity-DUE-Sinks_Carbono_1IMG-20160426-WA0008

De voordelen van een natuursteen keukenblad:

 

  • Krasvast
  • Hittebestendig
  • Hygiënisch
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • In elke vorm, ook grote bladen uit één stuk

 

Afwijkende maten en vormen uit één stuk

Natuursteen Stefano levert bladen in alle maten en vormen. Ook grote of afwijkende formaten kunnen we naadloos of soms zelfs uit één stuk plaatsen. En ook een extra diep werkblad (heel praktisch in de keuken!) is geen enkel probleem. Het zelfde geldt voor uw vensterbank, kookeiland of achterwand: die kunnen we in dezelfde steensoort leveren. Maatwerk is bij ons standaard.

 

 

Ook voor de spoelbak en kraan20130905_123204san vincente 2

We kunnen de spoelbak in hetzelfde materiaal maken als het blad. Maar een spoelbak in een andere kleur of soort natuursteen levert ook een verrassend effect op. Een wasbak van RVS kunnen we uiteraard ook gewoon leveren. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment met merken als Reginox, Franke en Loreinne.

 

busDaarom kiest u voor Natuursteen Stefano

Bij Natuursteen Stefano kunt u rekenen op maatwerk. We nemen de tijd voor u en ontzorgen u van begin tot het eind. We meten aan het begin alles exact op en zorgen er ook voor dat het keukenblad perfect geplaatst wordt. Daarbij hoort ook een persoonlijk advies over hoe u het blad in topconditie houdt. Kom langs in onze showroom of nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.