Natuursteen is ontstaan doordat de natuur jarenlang ongestoord haar gang heeft kunnen gaan. Daarom is natuursteen een logische keuze in uw tuin. Als terras, pad, border, bordes of plantenbak bijvoorbeeld. Kiest u voor uitgesproken of ingetogen, modern of rustiek? Natuursteen Stefano denkt graag met u mee over de mooiste oplossing.

hymalayaronde muurstoepzetwerk

De meest natuurlijke keuze voor buiten

Een tuinterras is de plek waar u heerlijk wilt kunnen genieten van uw huis, de buitenlucht en uw tuin. Een mooie tuin verfraait uw huis nog meer en natuursteen kan daar aan bijdragen. In de eerste plaats kiest dan voor een heel gebruiksvriendelijk en praktisch materiaal, waar u vrijwel geen onderhoud aan heeft.

 

Ontdek de voordelen van natuursteen op uw terras of in uw tuin

• De stijlvolle finishing touch van uw huis
• Onderhoudsarm en duurzaam
• Van strak tot natuurlijk: alle stijlen zijn mogelijk
• Ook voor plantenbakken, buitenhaard, buitenkeuken, enzovoort

 

Altijd een natuursteen die past bij uw smaak

Veelgebruikte soorten natuursteen in de tuin zijn leisteen, hardsteen, basalt en graniet. Deze zijn vorstbestendig en kunnen op vele manieren worden afgewerkt. Van ruw (onbewerkt) tot hoogglans. Want er is altijd een steensoort en stijl die past bij uw wensen. Of u nu van strak modern houdt, of juist van een natuurlijke, stoere look.

 

Laat uw fantasie de vrije loop!

Ook voor muurtjes, afscheidingen, trappen, bloembakken, tafels, banken, een buitenkeuken, buitenhaard, bordes of zelfs een brievenbus in natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat we natuursteen zelf zagen en bewerken zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij ons dus geen standaard assortiment, maar alle ruimte om uw fantasie de vrije loop te laten.

 

Daarom kiest u voor Natuursteen Stefano

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom of nodig ons uit voor een vrijblijvend advies. Dan kunnen we u ter plekke informeren over de mogelijkheden en de prijzen. We ontzorgen u van a tot z: wij zijn pas tevreden als u ongestoord kunt genieten van uw tuin!