Natuursteen Stefano bestaat sinds 2003 en is opgericht door Giulio Stefano. Geboren in Zwitserland en opgegroeid op het Italiaanse eiland Sicilië als zoon van een bouwondernemer komt Giulio op zijn 18e naar Nederland. Eigenlijk voor een familiebezoek, maar sinds die tijd is hij nooit meer teruggegaan.

 

Giulio rondt in Nederland een informaticaopleiding af, heeft diverse baantjes in de horeca en wordt werkplaatschef bij een natuursteen bedrijf. Hier onderhoudt Giulio onder meer contacten met Italiaanse leveranciers. Anders dan in Nederland is natuursteen een veelgebruikt bouwmateriaal en door het bedrijf van zijn vader beschikt hij al over veel ervaring en kennis over natuursteen. Door zijn werk ontwikkelt hij zich steeds meer tot natuursteenspecialist en zijn wens is om hierin een eigen bedrijf te starten. Een stap die hij 2003 dan ook waagt: Natuursteen Stefano in Groningen is dat jaar een feit.

Veelzijdig in producten

Anders dan veel collega bedrijven bouwt Giulio al vanaf het begin een gevarieerd klantenbestand op en voert de meest uiteenlopende opdrachten uit. Ook nu nog is Natuursteen Stefano het adres voor alle producten in natuursteen. Deze variatie houdt het werk voor Giulio afwisselend en zorgt ervoor dat hij elke dag weer nieuwe kennis opdoet over natuursteen en de vele mogelijkheden er van.

Voor zakelijke en particuliere klanten

Natuursteen Stefano is er voor particulieren en op zakelijke klanten. Onder die laatste categorie vallen met name ZZP’ers in de bouw, grote bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en keukenleveranciers. Het bedrijf levert aan klanten in heel Nederland en soms zelfs daarbuiten.

Kleine, compacte organisatie

Als klant kunt u altijd rekenen op een persoonlijk contact. Want ook in de jaren waarin de bouwbranche explosief groeide koos Giulio Stefano er bewust voor klein te blijven en datgene te blijven doen waar voor hem het meeste plezier ligt: klanten persoonlijk adviseren en helpen een mooi eindresultaat te halen.