Gevel plint - 1

Weinig materialen geven het exterieur van een gebouw zo veel stijl en klasse als natuursteen. Met de tijdloze en solide uitstraling van bijvoorbeeld graniet of marmer maakt u een echt visitekaartje van uw gebouw. Natuursteen Stefano helpt u bij het selecteren van de juiste steensoort voor gevelbeplating en zorgt voor een vakkundige montage.

Natuursteen gevels: duurzaam en kostenbesparend

Het grote voordeel van natuursteen gevelbeplating is dat deze vrijwel geen onderhoud vragen. Dat maakt natuursteen op termijn voor u kostenbesparend. Het materiaal slijt niet, ook niet als uw bezoekers er voortdurend hun fiets tegenaan zetten, bijvoorbeeld.

54981-5513769 cosentino4

Ontdek de voordelen van natuursteen gevelbeplating

  • Onderhoudsvrij, dus kostenbesparend
  • Zorgt voor een stijlvolle uitstraling
  • Krasbestendig
  • Perfect voor upgraden bestaande (kantoor)panden

 

Voor nieuwe en bestaande panden

Natuursteen Stefano plaatst regelmatig gevelplaten voor nieuwe panden, maar ook voor bestaande. Een ‘make over’ met natuursteen gevelbeplating zorgt voor een enorme opwaardering van de waarde en de uitstraling van uw pand. Uiteraard zorgen we ook voor een duurzame, vakkundige plaatsing.

 

Belangrijk: de keuze voor de juiste steensoort

Meer nog dan bij andere toepassingen, is bij gevelbeplating de keuze voor de natuursteen enorm belangrijk. De steen moet bestand zijn tegen weer en wind, vorst én hitte. Wij helpen u bij het kiezen. Het aanbod natuursteen is zo enorm, dat er altijd een steensoort tussen zit die voor uw gevel zowel aan de functionele als aan uw smaak voldoet.

 

Daarom kiest u voor Natuursteen Stefano

Natuursteen Stefano importeert zelf natuursteen en bewerkt het zelf in de ruime werkplaats. Daardoor kunnen we ook specifieke wensen eenvoudig realiseren. We denken graag mee over een totaalontwerp. Bijvoorbeeld over een inscriptie of over een trap, binnen-/buitenvloer of balie in dezelfde natuursteen. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen te bespreken.