Natuursteen Stefano levert een totaalproduct. Dus niet alleen de natuursteen zelf, maar van het advies, het inmeten tot en met een vakkundig plaatsing en de nazorg. En hoewel natuursteen een traditioneel product is, houden we van creatieve oplossingen en uitdagingen. Ook daarin denken we graag met u mee!

 

1 – Hulp bij het kiezen

De ene natuursteen is de andere niet. Welke soort u kiest, hangt ook af van uw gebruiksdoel. Niet elke soort is vorstvrij en dus geschikt voor buitengebruik, bijvoorbeeld. Wij zoeken met zorg de steensoort uit die bij uw smaak en doel past.  

2 – Wij nemen de tijd voor u

Natuursteen is altijd maatwerk. Daarom nemen we alle tijd om met u mee te denken en u te helpen bij het maken van de juiste keuze en het ontwerp. We komen graag bij u thuis. Maar u bent ook welkom in onze showroom en onze werkplaats, waar we uw product op ambachtelijke wijze maken.

3 – We verzorgen alles van a tot z

We verzorgen het hele traject, van het inmeten tot en met het plaatsen van het product. Daarover hoeft u dus geen andere partijen in te schakelen of uzelf te verdiepen.

4 – Een concurrerende, eerlijke prijs

Zoals elke branche kent ook ons product zogenaamde ‘prijsvechters’. Maar laat u niet misleiden. De keuze is er veel beperkter en niet alles is bij de prijs inbegrepen. Onder meer doordat we geen overbodige voorraden aanhouden en beschikken over moderne (computergestuurde) machines, zijn onze prijzen uiterst concurrerend.

5 – Uitstekende nazorg

Bij ons geen garantie tot de deur. Integendeel. Ook na plaatsing kunt u als klant vragen hebben. Ook dan zijn we er voor u.