Steengroeves van over de hele wereld leveren ons de natuurstenen. Deze komen in grote platen van vele vierkante meters en vormen voor ons het basisingrediënt voor een product op maat.

DIGITAL CAMERA

Ambachtelijke werkplaats met moderne middelen

In onze werkplaats hebben we alle ruimte, machines en gereedschappen om de natuursteen te bewerken. Bijvoorbeeld onze zaagtafels en de computergestuurde zaagmachine. Deze kan de meest uiteenlopende en creatieve ontwerpen tot op de millimeter nauwkeurig uitvoeren

Elke bewerking is mogelijk

Met frees-, zaag- en schuurmachines kunnen we randen en oppervlaktes op alle mogelijke manieren afwerken. Om een paar voorbeelden te geven:

  • Hoogglans
  • Gezoet (een mooie matglans)
  • Grof geschuurd
  • Gefrijnd
  • Getrommeld
  • Geborsteld

Blauwe_Hardsteen_donkergezoet_afgerond Blauwe_Hardsteen_enodesign_afgerond Blauwe_Hardsteen_enostyldonker_afgerond Blauwe_Hardsteen_gebikt_afgerond Blauwe_Hardsteen_gefrijnd-afgerond Blauwe_Hardsteen_gegradineerd_afgerond

 

Kom gerust eens kijken

Steen is een eerlijk product dat door ons op een ambachtelijke manier bewerkt wordt. We laten u graag zien hoe we te werk gaan. Kom langs voor een kijkje in onze ‘keuken’. We geven u met alle plezier een rondleiding! Om u alle tijd te kunnen geven, is het handig vooraf even te bellen: 050 549 2125.

 

Adres

U vindt onze werkplaats en showroom in Groningen, op industrieterrein Eemspoort (vlakbij de Makro):
Hammerfestweg 8
9723 JH Groningen
Telefoon: 050 549 2125

 

Openingstijden:

Ma – vr 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 13.30 uur